Hitta din favorit - vitt soffbord

I säkert över ett decennium har det varit inne med futuristisk inredningsstil. Stilren, avskalad med ljusa naturfärger och enkla möbler. Kanske har vi fått dessa idéer från att titta på lägenheter på Hemnet, DN Bostad och gå på visningar? Ett vitt soffbord passar in perfekt i denna miljö.

Det kan matchas med nästan vad som helst. Såväl ljusa färger på möbler som mer färgstarka. Det ger ett ljus och en lyster åt rummet - något vi verkligen kan behöva i ett land som Sverige där de mörka månaderna är långa och många. Vitt har en fördel gentemot andra naturfärger, det ger en känsla av ännu mer ljus än t.ex. grått och ljusbrunt. Det ger också illusionen av att allt är större än det är.

Ett vitt soffbord är perfekt för den som vill köra på shabby chic-stuket. Många möbler i den stilen är vita fast de är slitna, antingen av sig själva eller för att man har bearbetat dem för att de ska se ut så.Den vita färgen kan vara den vanligaste på möbler men samtidigt kan det vara svårt att få tag på vitt trä. Tänk ut vilken typ av finish du skulle vilja ha på bordet. Och tänk på att smuts syns tydligare. En skyddande duk kan vara en smart och snygg lösning. Gärna en som bryter av och skapar lite kontrast.

Vita soffbord med en glasskiva i mitten där träet bara fungerar som en sorts ram gör det mer spännande. Eller varför inte ornament och dekorationer på sidorna? Nu finns det också de bord som blandar vanligt brunt trä med vitt, lackerat trä. Det ger en snygg och oväntad kontrast som kan lyfta ett helt rum. Eller ben i ett kryss under - det kan också ge en snygg kontrast till det vita.

.se

En iRing webbring.

Slump

Lista

Nästa